Magántanár

Magántanár fotó

Tanított nyelv : Olasz
Hleyszín: Budapest belváros

Bemutatkozás:
Vidám, kommunikatív, szórakoztató! Ezek jellemzik az általam tartott órákat.
Egyédi időbeosztás, kedvező ár és valódi tudás!

Telefonszám: +36209470205
Email: nory.sike@gmail.com

Olasz nyelv
Magántanár fotó

BESZÉLSZ ANGOLUL, NÉMETÜL?

SZERETNÉL OLYAN TUDÁSRA SZERT TENNI, AMI MA MÁR KURIÓZUM, ÉS AKÁR A KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÁST (PL. NÉMETORSZÁGBAN ÉS AUSZTRIÁBAN) IS MEGKÖNNYÍTI? JAVÍTSD AZ ELHELYEZKEDÉSI ESÉLYEIDET A MUNKAERŐPIACON, TANULJ BOLYGÓNK LEGNAGYOBB ORSZÁGÁNAK A NYELVÉN!

Orosz nyelv

Egyetemi diplomás nyelvtanár vagyok. Angol nyelvből nemzetközi tanári diplomával rendelkezem(CELTA-Cambridge). Különböző szintű vizsgafelkészítéssel is foglalkozom, valamint bármilyen fokú és célú angol nyelvoktatást vállalok. Számlaképes vagyok, több multinacionális cégnél, ill. nyelviskolában is tanítok.Nagy tanári tapasztalattal, és a nyelvtanításhoz szükséges megfelelő empátiával rendelkezem.

Portugál diplomás nyelvtanár vagyok, egyetemi oktatói tapasztalattal.
Hosszabb idõket töltöttem Portugáliában. Kezdőtől a felsőfokig adok magánórákat évek óta.
Origo és Közgáz/BGF vizsgákra is felkészítek.

Eredeti portugál hang-és tananyagokkal rendelkezem.

Magántanár fotó

16 év gyakorlattal és külföldi tapasztalattal rendelkezem. Általános és gazdasági angol nyelvet egyaránt tanítok. Az óráimat a tanítvány igényeinek megfelelően, célorientáltan építem fel. Nyelvvizsgára, pótvizsgára, illetve állásinterjúra vállalom a felkészítést.

Ha külföldi munkavállaláshoz vagy ott tartózkodáshoz szükséges a nyelvtudás, abban is tudok segítséget nyújtani. Módszeremet sikeres nyelvvizsgázók és olyan tanítványok igazolják, akikkel sikerült megszerettetnem az angol nyelvet. Az órákat otthonomban, a Lehel térnél tartom, nem megyek házhoz.

Magántanár fotó

Érettségi előkészítő biológiából és kémiából!

Ha szeretnél ezekkel a tárgyakkal továbbtanulni,legyen az orvosi,fogorvosi,állatorvosi egyetem,vagy más egyéb,akkor itt a helyed!

Kezdés szeptembertől, az órákat kis létszámú csoportban tartom, a 11.kerületben, a Móricz Zs krt-től 10 percre.

A csoport feltöltése jelentkezési sorrend alapján történik,ezért ha felkeltettem az érdeklődésedet, érdemes idejében egyeztetnünk.

További kérdése(id)del fordulj hozzám bizalommal!

30/947-5794

Biológia, Kémia

Olasz nyelvből korrepetálást vállalok.

Olasz nyelv

Orvosi egyetemekre készülőknek biológia és kémia érettségi előkészítőket tartok kis csoportokban.

Biológia, Kémia
Magántanár fotó

Experienced, qualified native English teacher available! I teach Business/General English at all levels (beszélek magyarul is) and am happy to work with most age groups.

I can also help in exam preparation (Ielts, Cambridge, Euro) as well as with coaching for that Job Interview, or if you simply need regular conversation practise in order to maintain your level.

I also take on proof reading work and available over the summer if you require extra coaching during this period.

Angol nyelv

"Számtan, mértan, fizika - Péter Bácsi tanítja!"

Ezzel a szöveggel hirdetek elsősorban Dél-Budán ált., közép- és főiskolásoknak. Eredeti szakmám geofizikus, de 15 éve korrepetálásból tartom fenn magam.

Az említett tárgyakon kívül kémiát, angolt (középhaladó szintig) és oroszt is vállalok, sőt a szaktárgyakat az említett idegen nyelveken is tanítom (külföldieknek, kéttannyelvű gimnazistáknak).

Magántanár fotó

Diplomás, számlaképes szakfordítóként, több éves gyakorlattal vállalok gazdasági-, jogi- és turisztikai fordításokat angol-magyar, magyar-angol, spanyol-magyar, magyar-spanyol, olasz-magyar, magyar-olasz nyelvpárokban.

Árajánlat az engla.forditas@gmail.com-ra küldött e-mailben kérhető.

Fordítás