Tanár vagyok, kipróbálom itt magam!

Megmutatom hogyan többszörözheted meg havi jövedelmed, mint magántanár!

Szeretnél több pénzt keresni a megszerzett tudásoddal?

Pedagógusként lehetőséged nyílik, hogy honlapunk segítségével meghirdesd oktatói képességeid. Sokan pont azért veszik igénybe a világhálót, hogy az adott témakörben ne csak az általánosan elfogadott információkhoz jussanak (iskolai tanóra keretében), hanem annál szélesebb körű ismereteket, illetve lehetőségeket szerezzenek (magántanár segítségével).

"Saját honlapodat építed, csak saját magadat adhatod!"

Ezt szinte szóról-szóra kell értened, mert ez a honlap NEM EGY LINKTÁR, NEM IS CÍMLISTA! (Ki fogadna magántanárt egy név/cím/tel.szám alapján? Na én biztos, hogy nem!)

Ezt a honlapot tényleg azért, és úgy készítettem el, hogy ennek segítségével tényleges közvetítői munkát bonyolítsak le és ne a reménykedő, és a drága energiájukat, idejüket feláldozó embereket hitegessem vele!

Ahhoz hogy ezt elérjük, a regisztrációhoz egy őszinte bemutatkozást fogok kérni, amit Neked érdemes megírnod, amit érdemes kiegészíteni pl. a tanítási stílusa előnyeivel, az elért sikerekkel (kit, milyen versenyre, vizsgára készítettél fel sikeresen). Kérj véleményt tanítványaidtól, mi ezeket a véleményeket megjelenítjük!

Mire számíthatsz?

Ha bízol önmagadban, akkor sokkal jobb eredménnyel hirdethetsz ezen az oldalon (is). Most biztos felmerül a kérdés, hogy miért pont ezen az oldalon hirdess? Erre csak azt az egyszerű választ adhatom, hogy én is bízom annyira magamban, hogy maga weblap egésze úgy fog működni, ahogy azt elterveztem. A terveimben viszont az szerepel, hogy a hirdetőim legalább ugyanolyan elégedettek legyenek, mint én, mert kedvből teszem a dolgom, amit még sokáig szeretnék csinálni.

"Örömmel látom, hogy ismét valaki tesz valamit annak érdekében, hogy a magántanár iránt érdeklődők válogathassanak a lehetőségek közül...."

Üdvözlettel:
Argaz Éva

A rendszerünk működése egyszerű: a diákok és szüleik egy összetett kereső segítségével válogathatnak a honlapunkon regisztrált tanárok között, majd egy belső levelezőrendszer segítségével üzenetet hagyhatnak a kiválasztott tanárnak.

Amennyiben úgy érzed, hogy idődbe belefér a magántanítványok fogadása, szeretnél több pénzt keresni, szeretsz tanítani, ne habozz, csatlakozz csapatunkhoz!

Hidd el, a befektetett pénz már az első tanítvány jelentkezésével megtérül.

Olyan árak kialakítását javaslom, melyeket a diákok elfogadható árnak találnak, hiszen csak akkor fognak visszatérni hozzánk, a tanárokhoz, hogyha a kapott szolgáltatást egyensúlyban találják a kiadott pénzösszeggel.

Jelentkezésévek az alábbi előnyökhöz juthatsz:

- Adatlapod megjelenik a www.magantanarbazis.hu oldalán.

- Hirdetéseink folyamatosan megjelennek az Interneten, társoldalainkon, főiskolákon, könyvtárakban, iskolákban, hirdetési újságokban, ezáltal Önnek csak egy helyen (ITT) kell regisztrálnod, a többi a mi dolgunk!

- Egyszerre akár több kategóriába is beregisztrálhatod magad külön regisztrációs díj nélkül.

"Örömmel jelentem, hogy máris két delikvens jelentkezett, ami a mai ínséges időkben nagy dolog... Úgyhogy szívesen meghosszabbítanám egy évre a regisztrációt...."

Üdvözlettel:
Kunfalvi Monika, német-nyelvtanár

Mennyibe kerül?

6 hónapos regisztráció: 5.500 Ft
12 hónapos regisztráció: 8.000 Ft

Szerezze meg további szolgáltatásainkat kedvezménnyel!

A www.magantanarbazis.hu oldalon lévő regisztrációd mellé, a méltán népszerű www.nyelvtanarok.hu weblapon is megjelenhet regisztrációs űrlapod, ebben az esetben a szolgáltatási díjaink:

6 hónapos regisztráció: 8.000 Ft
12 hónapos regisztráció: 12.000 Ft

Számlázási adatok:

Számlaszám: 11600006-00000000-42813675
Számlatulajdonos: Tóth Judit, ERSTE Bank

*Áraink a 27%-os Áfa-t tartalmazzák.